Welkom!

Beste bezoeker,

Van harte welkom op Royals van Europa! Leuk dat je mijn blog bezoekt!

Hier vind je het laatste actuele nieuws van de (kleine) Royals (uit Europa).

Heb je vragen, opmerkingen of tips? Vertel het in een reactie!

groetjes, Arida

12 augustus 2013

overlijden prins Friso

Na het blijde nieuws van de verloving van prins Jaime en zijn vriendin Viktória Cservenyák is nu net door de RVD bekend gemaakt dat Zijne Koninklijke hoogheid prins Friso vanmorgen is overleden. Hieronder het bericht van de RVD. 
 
Zijne Majesteit de Koning deelt met groot leedwezen mede dat vanochtend Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Johan Friso Bernhard Christiaan David, Prins van Oranje-Nassau, Jonkheer van Amsberg op Paleis Huis ten Bosch in Den Haag is overleden op 44-jarige leeftijd.
Prins Friso is overleden aan complicaties die zijn opgetreden ten gevolge van de hersenbeschadiging veroorzaakt door zuurstoftekort bij zijn ski-ongeval op 17 februari 2012 in Lech, Oostenrijk.

Na behandeling op de intensive care van het Landeskrankenhaus in Innsbruck werd de Prins begin maart 2012 overgebracht naar het Wellington ziekenhuis in zijn woonplaats Londen. Sinds november 2012 vertoonde Prins Friso tekenen van zeer gering bewustzijn ("minimal consciousness"), een toestand waarin zich sindsdien geen veranderingen hebben voorgedaan. Begin juli 2013 werd hij overgebracht naar Paleis Huis ten Bosch.

De Koninklijke Familie dankt allen die voor Prins Friso hebben gezorgd zeer hartelijk voor de uitstekende en toegewijde verzorging.
 
 
Ik wil prinses Mabel, en haar dochters Luana en Zaria, prinses Beatrix, koning Willem-Alexander en koningin Máxima, prins Constantijn en prinses Laurentien en de verdere familie mijn medeleven betuigen en hun sterkte wensen met dit verlies van hun dierbare man, vader, zoon, oom en neef.

2 opmerkingen:

  1. verschrikkelijk.. te triest gewoon! veel sterkte en Gods zegen voor Mabel,Luana en Zaria maar ook voor de verdere nabestaanden!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het is echt vreselijk nieuws, Ik hoop dat de lege plaats door God opgevuld zal worden!

    BeantwoordenVerwijderen