Welkom!

Beste bezoeker,

Van harte welkom op Royals van Europa! Leuk dat je mijn blog bezoekt!

Hier vind je het laatste actuele nieuws van de (kleine) Royals (uit Europa).

Heb je vragen, opmerkingen of tips? Vertel het in een reactie!

groetjes, Arida

23 januari 2014

Dochtertje van Mike en Zara heet Mia Grace Tindall..

De man van Zara Philips onthulde de naam van hun pasgeboren dochter op Twitter: ''Voor iedereen die heeft gevraagd naar de naam van onze dochter, het is Mia Grace Tindall.''
 
Zara beviel vorige week van het meisje, dat met een gewicht van 7 pond ter wereld kwam. Vader Mike was bij de geboorte van hun eerste kind aanwezig in het Gloucestershire Royal Hospital. Het ziekenhuis ligt op korte afstand van het landgoed van prinses Anne, Gatcombe Park, waarop Zara en haar man wonen. Zara en Mike trouwden in juli 2011 in Edinburgh.
Kort na de geboorte uitte Mike zijn vreugde op Twitter: ''Dit was zeker weten de mooiste dag van mijn leven.'' Volgens Daily Mail is de baby 16e in de lijn van troonopvolging. Het is het vierde achterkleinkind van koningin Elizabeth.

3 opmerkingen:

  1. Ik vindt het een leuke naam! Ik had er niet gelijk aan gedacht, maar het past wel een beetje bij ze. Nu nog wachten op een foto!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind het een hele leuke naam! Ik ben benieuwd naar wie ze vernoemd is. Het lijkt helemaal niet op een naam van haar grootouders. En ook de doopnamen van Anne verschillen nog wel. Misschien dat ze 'Alice' veranderd hebben in Grace... Ik hoop dat er ook snel een aantal foto's komen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Een leuke naam! Ik hoop dat we snel ook wat foto's te zien krijgen!

    BeantwoordenVerwijderen