Welkom!

Beste bezoeker,

Van harte welkom op Royals van Europa! Leuk dat je mijn blog bezoekt!

Hier vind je het laatste actuele nieuws van de (kleine) Royals (uit Europa).

Heb je vragen, opmerkingen of tips? Vertel het in een reactie!

groetjes, Arida

21 februari 2014

Madeleine post foto van voetafdruk baby..

De naam van het meisje is nog niet bekend, maar een foto van haar voetafdruk gaat al de wereld rond. De prinses Madeleine publiceerde een foto van de voetafdruk van haar pasgeboren dochter. “I’m overwhelmed!”staat bij de foto te lezen.
 
Vader Christopher O’Neill had het voetafdrukje van de kleine op zijn onderarm gezet. Een foto daarvan verscheen vervolgens op zowel Madeleines officiële Facebook-account als die van het Koninklijk Huis en werd binnen een uur al zo’n 10.000 keer geliked. Meteen na publicatie stroomden de felicitaties binnen.
 
Madeleine en Chris hebben al besloten hoe het meisje gaat heten, maar de naam wordt nog niet wereldkundig gemaakt. “Ik zou het zo doen, maar ik mag het niet”, vertelde de kersverse vader aan persbureau DPA. De samen uitgekozen naam “is prachtig”. Het dochtertje is zo’n 50 centimeter lang en woog donderdag iets meer dan 3100 gram. “Ze lijkt op haar moeder. En dat is iets wat ik altijd al wilde.” verteld Chris
 
 
 

3 opmerkingen:

  1. Hebben we toch alvast een voetje gezien :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk! Ik zag er al foto's van voorbij komen! Het ziet er wel heel leuk uit. Ik vind het wel iets voor hen om het gewoon helemaal anders te doen dan de rest.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk leuk al die prinsesjes en wat een leuk idee dat voetje, ik hoop dat ze een mooie naam krijgt!

    BeantwoordenVerwijderen