Welkom!

Beste bezoeker,

Van harte welkom op Royals van Europa! Leuk dat je mijn blog bezoekt!

Hier vind je het laatste actuele nieuws van de (kleine) Royals (uit Europa).

Heb je vragen, opmerkingen of tips? Vertel het in een reactie!

groetjes, Arida

23 juli 2013

William en Catherine tonen Royal Baby

 


 
Prins William en zijn vrouw Kate hebben voor de deuren van het Saint Mary's ziekenhuis in Londen hun zoontje getoond. Het paar kwam om 20.13 uur met het pas geboren prinsje naar buiten. Er steeg een luid gejuich op toen het paar met hun baby naar buiten kwam.
 
 Het prinsje was warm ingepakt, en de ouders, zichtbaar trots waren allebei in het babyblauw gekleed. De baby werd gedragen door Catherine, maar na een mintuutje ging hij naar zijn trotse vader. William vertelde aan de journalisten dat de baby 'vrij zwaar' is. Kate had het over een zeer emotioneel moment voor haar en haar man. William is blij dat zijn zoon op Catherine lijkt, waarop zij lachend antwoord: 'nee, nee' en William: 'Hij heeft tenminste meer haar dan ik.'

De naam van de baby is nog niet bekend gemaakt. William en Kate zeiden er nog over na de denken.

Na het fotomoment ging het gezinnetje weer terug het ziekenhuis in, zette hun zoon in het autostoeltje en kwamen weer naar buiten, Catherine stapte achterin, prins William zette zijn zoontje in de auto en reed zelf naar huis.
 

2 opmerkingen:

  1. Superleuk dat het een zoontje is geworden en wat is prinsje George een schatje. Mooi om de trotse ouders zo te zien met hun baby.

    BeantwoordenVerwijderen