Welkom!

Beste bezoeker,

Van harte welkom op Royals van Europa! Leuk dat je mijn blog bezoekt!

Hier vind je het laatste actuele nieuws van de (kleine) Royals (uit Europa).

Heb je vragen, opmerkingen of tips? Vertel het in een reactie!

groetjes, Arida

02 april 2013

het laatste nieuws over de troonswisseling!

Het officiele logo van het nationaal comité inhuldiging.
Eventjes wat nieuwtjes over de troonswisseling, 30 april!
  • De NOS bereidt zich voor op een 14 uur durende marathonuitzending op dinsdag 30 april. Het programma Inhuldiging koning Willem-Alexander begint in de ochtend om 9.00 uur en gaat waarschijnlijk tot ’s avonds 23.00 uur door.De centrale presentatie is gedurende de dag in handen van Astrid Kersseboom en Rob Trip die in een tijdelijke studio zitten op de Dam. Kysia Hekster verzorgt de verslaggeving van de officiële plechtigheden. Andere NOS-verslaggevers kijken hoe de troonswisseling elders in Nederland wordt gevierd.
  • Guus Meeuwis, Acda en De Munnik en Daphne Deckers storten zich de komende tijd op de tekst van het Koningslied. Ze doen dat samen met John Ewbank, die ook de muziek erbij heeft gecomponeerd.
  • De eerste artiesten die op 30 april in Ahoy Rotterdam het Koningslied zingen, zijn bekend. Glennis Grace, Edsilia Rombley, Trijntje Oosterhuis, Lisa Lois, Jim Bakkum en Rowwen Hèze geven acte de présence samen met het Metropole Orkest.
  • De definitieve tekst van het Koningslied is op 22 april bekend.
  • Ook zal er direct na het koningslied de Maxitango dans uitgevoerd worden als eerbetoon aan dan koningin Maxima. Ben je benieuwd? Neem dan een kijkje op www.maxitango.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten