Welkom!

Beste bezoeker,

Van harte welkom op Royals van Europa! Leuk dat je mijn blog bezoekt!

Hier vind je het laatste actuele nieuws van de (kleine) Royals (uit Europa).

Heb je vragen, opmerkingen of tips? Vertel het in een reactie!

groetjes, Arida

23 april 2013

laatste nieuws inhuldiging

 
foto RVD
Het is nu echt aftellen naar de abdicatie van koningin Beatrix en de inhuldiging van prins Willem-Alexander. Er worden veel koninklijke gasten verwacht, zoals al bekend zullen er geen staatshoofden aanwezig zijn. Op dit moment is officieel bekendgemaakt dat prins Filip en prinses Mathilde van België, prins Haakon en prinses Mette-Marit van Noorwegen, prinses Victoria en prins Daniel van Zweden en prins Felipe en prinses Letizia van Spanje, prins Frederik en prinses Mary van Denemarken, prins Naruhito en prinses Masako van Japan aanwezig zijn op 30 april.

Volgens Hello Magazine zullen de Luxemburgse erfgroothertog Guillaume en zijn vrouw Stéphanie ook aanwezig zijn bij de inhuldiging. Volgens het blad is het één van de belangrijkste bezoeken die het paar brengt sinds hun huwelijk in oktober.

De Telegraaf meldde dinsdag 23 april dat ook prins Charles en Camilla naar Amsterdam komen voor de troonswisseling. In 1980 kwam de Britse troonopvolger ook naar Nederland toen koningin Beatrix werd ingehuldigd.
De RVD kan de gastenlijst nog niet bevestigen. Dit zal 'enkele dagen' voor de grote dag bekend worden gemaakt.
 
naar: blauwbloed.tv

Geen opmerkingen:

Een reactie posten