Welkom!

Beste bezoeker,

Van harte welkom op Royals van Europa! Leuk dat je mijn blog bezoekt!

Hier vind je het laatste actuele nieuws van de (kleine) Royals (uit Europa).

Heb je vragen, opmerkingen of tips? Vertel het in een reactie!

groetjes, Arida

17 april 2013

interview met Willem-Alexander en MaximaVanavond is er een interview met prins Willem-Alexander en prinses Maxima uitgezonden. Het was een heel open gesprek.
  • Willem-Alexander vertelde dat hij al een jaar wist van aftreden. Hij vond het niet makkelijk om het voor zichzelf te houden. De koningin, Maxima en de prins hebben zich allemaal wel eens versproken.
  • Over prins Friso had hij helaas geen nieuws. prins Willem-Alexander: "Het is diep tragisch dat hij er niet is. Je wilt dat iedereen daarbij is."
    "We leven al meer dan een jaar met deze verschrikkelijke situatie", voegde hij eraan toe. Hij vertelde dat koningin Beatrix en prinses Mabel ongelooflijk hun best doen om Friso 'een kans te geven'. "Ze zijn er de hele dag mee bezig."
  • En prinses Maxima vertelde dat ze er vrede mee heeft dat haar vader niet komt.
  • Prinses Amalia is zich bewust van haar toekomst. "Ze realiseert zich heel goed dat zij de volgende is die aan de beurt is", zei prins Willem-Alexander. Als eerste reactie vroeg zij aan haar vader: 'hoe lang ga jij het doen?' waarop Willem-Alexander antwoordde: 'Dat zou jij wel eens willen weten!'
  • De koninklijke familie zal ook op Koningsdag in grote getale verschijnen. Willem-Alexander en Máxima blijven met de familie het land ingaan. Maxima: 'Het is een dag van de familie en niet een dag waarop alleen het Koninklijk Huis naar buiten treedt.' Willem-Alexander: 'Een defilé is niet meer van deze tijd.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten